Kronereduktion

En kronereduktion reducerer kronens omfang og kan være et alternativ til at lade et træ fælde. Man kan opnå et tilfredsstillende kompromis mellem hensynet til lys og plads i haven og herlighedsværdien ved at bevare et større træ. "Byens Træer" rådgiver gerne om mulighederne for et æstetisk tilfredsstillende resultat. Vi råder over det fornødne udstyr og ekspertise til at opnå en sikker og veludført kronereduktion.

Kroneudtynding

En kroneudtynding giver mere lys under træet og lader det beholde sin naturlige form. Kombineret med kronepleje (fjernelse af knækkede, krydsende, syge og døde grene) og opstamning sikres et sundt og naturligt udseende træ med gode egenskaber for havens øvrige funktioner.

Håndsav og bløde såler

Enhver beskæring vil i større eller mindre omfang stresse det beskårne træ. For at minimere efterfølgende svampeangreb og sygdomme er det vigtigt at foretage korrekte snit og ikke beskadige barken unødigt. "Byens Træer" benytter specielle håndsave, der giver særligt rene og skånsomme snit. Vi klatrer i videst muligt omfang i støvler uden sporer (stålpigge), men med bløde klatreegnede såler og efterlader således ingen spor i barken på stammer og grene.

        MOBIL: 60 60 2400        MAIL: krog1000@hotmail.com         BREV: Thomas Krog - Rughaven 21 - 4000 Roskilde