Fældning fra jorden

I gunstige tilfælde kan selv meget store træer fældes fra jorden. Metoden kræver god plads og fuld kontrol over faldretningen. ”Byens Træer” er specialiserede i træfældning og råder over alt relevant udstyr samt den fornødne ekspertise for en sikker og veludført fældning.

Topkapning

Når træer, biler, bygninger eller andre anlæg er i vejen for en fældning af et træ i ét stykke, anvendes topkapning. Topkapning indebærer, at træet fældes i mindre stykker og fires evt. ned med reb. Træet fældes altså populært sagt ovenfra og ned. Metoden giver fuld kontrol med hver enkelt gren, og selv store træer kan fældes med et absolut minimum af plads på jorden. "Byens Træer" råder over særligt klatre- og sikringsudstyr samt den fornødne ekspertise til at sikre en veludført topkapning.

Vanskelige træer

"Byens Træer" påtager sig hyppigt fældning af træer med særlige risici. Det kunne dreje sig om træer ved elledninger eller om delvist væltede træer, der hælder over mod et hus.

Der er løsninger på selv de mest umulige situationer. Vi anvender eksempelvis lifte, kraner eller særlige spil med stålwirer og rebbane for at bringe et problematisk træ ned på rette sted.

        MOBIL: 60 60 2400        MAIL: krog1000@hotmail.com         BREV: Thomas Krog - Rughaven 21 - 4000 Roskilde